Havada bir kaç bulut..

Ne yazsam bilkmem ki.. Eee üüü kem küm diyede yazı yazılmaz dimi kardeşim:) O zaman bi kaç bişi kararlıyım 2 dk. Bu gün günlerden salı(sanki bilmiyoz). Kastamonu'nun kavurucu vede solaryum etkisini bürüyen hava yerini insanın içini üşüten üzeri bulutlarla kaplı ve titreten bi hali aldı. Eee böyle olunca her ne kadar dışarıda olmasanda bir üşüme geliyo üzerine inceden inceye. Esen rüzgarda kendi halinde olan ağaçların belini büküveriyo pehlivan güreşçiler misali:) Memleketimin hava durumu bunlardan ibaret... "Sen şimdi bize ne diye hava durumundan bahsediyon kardeşimm??.." diyenleriniz vardır aranızda mutlaka. Haklısınız ama içimden geldi söyliyim dedim:)
Bakarsınız bu taraflara yolunuz düşerde gelirseniz hasta olmayasınız diyede şey ettim.. Biliyorsunuz ki Kastamonu'lular oldukça misafir perverdirler daha doğrusu genel olarak konuşmak gerekirse Türk insanımız toplum olarak her kesimde böyledir çok misafirperverdirler. Diyeceğim o ki; bu ararlar buralar oldukça serinledi üstünüzü kalın giyinin :) ...

Yorumlar

  1. pek acemi bir yazar tipi de yok hani çok beğendim demeden geçemeyeceğim

    YanıtlaSil
  2. ay ay ay:) çok tşk ederim süreyya. böyle güzel yorumları sizlerden duymak beni oldukça mutlu ediyo mutluluktan ağzım kulaklarıma gitti geldi :) ama ne yalan söyliyim başka işlerden dolayı burayıda biraz ihmal ettim en kısa zamanda parmaklardan dökülen kelimeleri yine aktarıcam sizlere büyük bi zevkle..

    Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Sende karala bişeyler ☺