Net Alisverisinde Buyuk Dolandiricilik !!!

Bu yazıyı dolandırılmak istemeyenler okumalı. Yazının bir kısmını ekledim devamı için arkadaşım Mert’in blogu olan Hoş Muhabbet‘e bakınız.
İnternetten alışveriş artık çok güvenli ve kolay. Son kullanıcılar yani bizler artık internetten alışveriş konusunda güven kazanmaya başladık. Ancak firma yönetimlerinin hala buna hazır olup olamadığı konusunda şüphelerim var. Cumartesi günü http://www.indirimtv.com/ sitesinden bir alışveriş yaptım. Nokia nın yeni ürünü olan N95 8GB ürününden aldım. Normalde İndirimTV de ihale sistemide mevcut ama ben peşin almayı tercih ettim. Size yaşadığım sorunları aktarmak istiyorum ki bu sayede sizde alışveriş yapmadan önce bu tarz sorunlardan haberdar olun. Öncesinde alışveriş esnasında çektiğim ekran görüntülerine da bakabilirsiniz.
demiş ancak devamı tüyler ürpertici. Ben Mert’e ilettim sizler de bilin bu gibi durumlar da ŞikayetVar.com‘a şikayet ederseniz anında firma sahiplerine ulaşıyorlar. Aklınız da olsun. Lütfen üşenmeyin bakın devamı…
ÖZEL RİCAM
Lütfen bu konuyu varsa blogunuza Mert’in yazısını kaynak gösterip yazsın. Bugün ona yarın bize olur aynısı. Kimse saf değil ve parayı çöpte bulmuyoruz!

Yorumlar

  1. Canım kardeşim teşekkür ederim desteğin için ancak link hatalı olmuş sen bu kısmı silersin yorumdan Fatih'cim.

    http://www.blogger.com/www.edasuner.com/indirim-tvden-uzak-durun/

    değil

    http://www.edasuner.com/indirim-tvden-uzak-durun

    olmalı
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ne demek güzel ablam benim desteğim her zaman için var olacaktır yeterki sen iste emret yada rica et nasıl hitap edersen et ablam yeterki arzu et elimden gelen bişeyse seve seve yaparım. linki düzelttim hiç farkında değildim uyardığın için teşekkür ederim ablacım benim. kimsenin mağdur olmasına ve mağduriyetine seyirci kalamayız. her zaman destek vereceğimden emin olabilirsin ablam. sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Sende karala bişeyler ☺