Bu ilk Mim Tarihe Geçsin


Şuana dek ilk defa karşılaştığım bu mim olayıyla, ilk defa"Ufo görmüş masum köylü" gibi o şaşkınlıkla yazdığım bu ilk mim'i cevaplamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Sayın Admin panpa, beni mimlediğin için çok teşekkür ederim. harbiden bu mim neyin nesi kimin fesi gibi çeşitli sorular kafama bilmem kaç kere sorularak sorgulandıktan sonra cevaplama fırsatı buldum. bi hata yanlışlık varsa affola. ama cevaplar tabii ve içtenlikledir ve tamamı tasdiklenmiştir.

1-En çok incindiğin/kırıldığın kelime?
Kilodan dolayı minik denilmesine ifrit olorum arkadaş, ne var yani cüssemiz sizden daha büyükse, daha iriyse illa bişeymi söylemek takmak lazım, yapıştırmak lazım. takmayın kardeşim büyük, küçük, minik falan feşmekan :)

2-"Herkesin kullandığı bir kelime olur, ama senin için bir insan olur, o özel insan o kelimeyi kullanınca alınırsın" ne düşünüyorsun?
ikili ilişkiler konusunda yeterli derecede ne bir eğitimim ne de yüksek lisansım var, o nedenle bu konuda tecrübe sahibi olmadığım için cevapsız bırakmak zorundayım pampa

3-Seni en çok duygulandıran şarkı?
Volkan konak - kadınım - Anası bana bir oğlancık doğurdu
Aslında tam olarak şarkı sayılmaz ancak her dinlediğimde bu şiiri gözlerim doluveriyo nedense...

4-Daha önce birisi geldi senden ikinci şans istedi sen de verdin ama buna rağmen yine bırakıp gitti... Şimdi ne yaparsın ne hissedersin?
Yine aptal yerine konduğum için içimde anlatılması güç pişmanlıklar ve nefret doğar o kişiye karşı bir daha karşılaşmamak için elimden geleni yaparım ve nokta konulduysa daha iki nokta eklemem yanına...

5-Nefret mi Aşk mı?
her ikiside olmalı bence, aşk ı seçsen aldatılma konusu ortaya çıkarsa şayet nefret peşinden koşagelir, nefret dersem bi çok arkadaşlıklar dostluklar yada aşklar büyük nefretten doğmuyor mu ;)

6-Birinin kalbini kırdığında nasıl gönlünü alırsın?
güzel sözlerle tatlı dille almaya çalışırım, zaten çok kırıcı davranmaktan her zaman kaçınan birisi olduğum için affettirme konusunda zorda kalacağımı düşünmüyorum...

7-Nasıl ağlarsın bağırarak mı? İçine akıtarak mı?
içime ata ata içten içe yanar, yangınlarımı gözyaşlarımla söndürürüm dışarıya belli etmemeye çalışırım tüm çabamla bunu yaparım. kişisel sorunlarımla başkalarını üzmek, üzüntüme ortak etmeyi asla istemem bunu yapmaya hakkımın olmadığını düşünürüm hep...

8-En korktuğun şey?
öyle aman aman korkularım yoktur ancak yükseklik korkum vardır bu itiraf edilmesi gereken ciddi bi konu

9-Ruhun sıkıldığında ne yapmayı seversin? Kendini nasıl sakinleştirir/dinlendirirsin?
gitarımı elime alır kendimi sıkıntılardan uzaklaştırmaya çalışırım.

10-Bazen kızılmasından hoşlanırsın, peki en çok ne için kızılmasını seversin?
Kızılmasından, azarlanmadan açık söylemek gerekirse hiç hoşlanmam, ben bunu hiç sevmiyim :)

11-Şiir/Müzik/Öykü/Deneme?
her alanda benim için müzik ön plandadır. ileride sevdiğim şarkıların coverlarını yapmayı planlıyorum...

12-En son ne için ağladın?
uzun zaman oldu hiç hatırlayamadım şu anda

13-Birinden hemen etkilendiğin özellik?
konuşması, akıcı dili yada komik olması beni etkiler. ayrıca kişisel zevkler de tutarsa daddan yinmez o zaman agaa

14-Dayanamadığın şey?
herhangi konu hakkında kişisel fikirlerini dayatarak bilgiçlik taslayarak bana püskürtülmesinden nefret ederim.

15-En sevdiğin duygu?
mutlulukla şaşkınlığın harmanlandığı o tebessüm hali beni çok heyecanlandırır.

gayri ciddi biçimde cevapladığım mim olayında artık sonlara geldik ve yolu tamamladık. benden şimdilik bu kadar başka mimlerde görüşmek dileği ile..

Yorumlar

  1. Biliyosun bende çello çalmayı öğrenmek istiyorum, kaparsam o işi, senle beraber çello + gitar bişeyler mi çalsak hacı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. memnuniyetle pampa :) hemde büyük bi zevkle süper olurdu gerçektende. sen çalar kaydedersin benimkiyle mixleyip patlatırdık şampanyayı ;)

      Sil
    2. Aynen öyle :D Du bakam ben bi işleri düzene sokup çalmayı öğreniyimde mix yapalım, patlatalım şampanyayı :D

      Sil
  2. Volkan Konak çok severim bende. Bi de gitar çalıyormuşsun ne güzel. Hiç öyle yeteneklerim olmadı çok isterdim ama :) Bu mimi bende yapmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimbilir, belkide keşfedilmeyi bekliyorlardır :) bence denemelisin eğer cidden çok istiyosan başarabilirsin. Yeterki yürekten iste. Cidden her insanda ayrı güzellikte ayrı ayrı yetekenklerle donatılarak merhaba diyor dünyaya. Kimi müziğe, kimi sanata (resim, oyunculuk vs.) yani kısaca ne tarafa bakarsanız bakın herkesin kendine göre ayrı güzellikte yeteneği vardır. Sizinde vardır ama haberiniz yoktur bundan. Müzikal kulağınız varsa şayet gitar başta olmak üzere bir çok enstrumanı nota bilginiz olmaksızın çalabilirsiniz buna emin olun başarabilirsiniz.

      Sil
    2. Eşim müzisyen benim. Türk halk müziği konservatuvarı mezunu. Bi ara bağlama çalmayı denedim, başardım da :) Ama biraz aceleci olduğum için hemen bitsin hemen çalayım diye çok panik yapıyorum :) Bundan dolayı da birçok şeyi atlayıp hata yapıyorum. Eşim de bana öğretmekten vazgeçti, yeteri kadar kızamıyor ya :) Bende öylece bıraktım. Evde gitarda var ama bende iş yok yani :) İstenirse yapılabilir aslında, ben istiyorum ama çaba yok anlayacağınız :) Belki bir gün olur belli mi olur :)

      Sil
    3. Bu harika bi haber, eşinin müzikle ilgilenmesi ve müzikal anlamda eğitimli senin için büyük şans gerçektende. notaları öğrenmen, teorik bilgileri edinmen için büyük şans cidden. sadece sana kalan çalışmak ve sol elinle sağ elinin senkronunu tutturarak parçaları enstrumanından çıkartmak. inan bende aynı durumdayım daha ileriye gitmeden amatörlükle yarı profesyonellik arasında dolanıyorum teknikleri görsemde uygulama kısmı ve acelecilik kısmında hemen olsun bitsin taraftarıyım. aynı burçtanız ondan olsa gerek :)

      Sil
  3. en son ne zaman ağladığını unutmak erkeklere verilmiş bir lanet olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yes madam! bu konuda haklısın, bi an insanın aklına gelmiyo zaman aralığı şayet uzunsa yer etmiyo akılda. Ama şu da bi gerçek bayanlar kadar ağlamıyordur erkekler tabi kişisel görüşüm bu yönde. Gerçi yapısal olarak düşünürsek kimi içinde yaşar acısını hüznünü kimide gözyaşlarıyla dışarı vurar acısı, kederini hüznünü. ben genellikle "İçinde patlasın.." tabirini çoğu zaman içinde yaşayan insanlardanım sanırım. dışıma yansıtmamaya çalışırım farkedildiğimde konuyu değiştirmeye çalışırım. belki kendimce egoistlik sayılır bu, etrafımdaki insanları üzmeye hakkımın olmadığını varsayarak kendimle uğraşır olurum hemen hemen her zaman. işte bu da onunla alakalı. kabukların arasından çıkmıyodur göz yaşları :) pefff. böyle işte

      Sil

Yorum Gönder

Sende karala bişeyler ☺