...YOK BÖYLE BİR OLAY...

Blogda yasağı gördüğümde çılgına döndüm. Bunun sebebini araştırmak istedim ve CraftWoman sayesinde aradığım sorunun cevabına ulaştım. İllegal olarak DigiTurk'ün yayınının blogda yayınlanması elbetteki DigiTürk yönetiminin canını sıkar, bu duruma mutlaka bir el atmaları gerekir ancak mahkemeye verseler bile blogunda yayınlanan kişiye yönelik bir yasaklama getirilmesi en makul olanı. Milyonların girdiği, kendince şuradan buradan bir şeyler ekleyerek ama zihnindekileri paylaşarak ama hoşuna gidenleri bulup buluşturum sevdiklerine sunarak bir blog sayfasının çalışmasını, güncellenmesini sağlayan bir kullanıcının olayla hiç bir bağıntısı olmamasına rağmen böylesine çağ dışı bir yasaklamaya kurban gitmesi en büyük SAYGISIZLIKTIR(!) . Ben bu duruma sessiz sedasız kalamam vede seyirci olarakta kalamam. Bende bir bloggerım her ne kadar aşırı derecede aktif olmasamda sonuçta bir emek, bir birikim var. Bunu bir kaç dengesizin yüzünden yasaklama getirilerek baltalanmasına asla gönlüm razı olmaz. Biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz orası biraz muamma... Karşılaşılan illegal olaylar karşısında kendimize yasak getirerek buna bir son vermeye çalışıyoruz. Başka hiç bir çözüm yolu yokmuşçasına böylesine pasif düşünmek içler acısı bir durum. Bu yasağı getirenlere SESLENİYOUM! ! ! Sadece şahsi çıkarları gözetmek yerine, blog dünyasında kendi yerini oluşturmuş yüzlerce binlerce kişiye böyle bir yasak getirmeyin suçlu varsa kimse onu cezalandırın ve faturasını da 1 kişi yüzünden yüzbinlerce kişiye bilemedin milyonlarca kişiye kesmeyin! ! !

DEMOKRAT BİR ÜLKEDE YAŞIYORSAK BÖYLESİ GÜLÜNÇ DURUMLARA DÜŞMEMELİYİZ. EMİNİM Kİ AVRUPADAKİ İNSANLAR ŞU ANDA BU HALİMİZE KAHKAHA ATARAK GÜLÜYORLARDIR...!

Yorumlar

  1. cümlemizin gözü aydın kardeş işin komiği avukatımla konuştum savcı ve hakim amcalar neymiş bu blogger ya bizde açalım bu kadar çok kişide varsa demiş heh :)

    YanıtlaSil
  2. :)) harbidende iyi demişler bizde yumruklar, kollar bacaklar, silahlar vuruşmaz havada uçuşmaz biz öfkelendimi kalemimizle insanı yerden yere vurarız. Psikolojik bunalıma sokarız kısacası "Psikolojik savaş" açarız :D Eh anlamışlar bizim ne olduğumuzu. Şükürler olsun açıldı ya moral kalmamıştı sinirden http://tozludefter.wordpress.com a da açmıştım bi tane ama şimdilik gerek kalmadı:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Sende karala bişeyler ☺