Yeni Yılımız Hepimize Kutlu Olsun


      Yeni bir yıla, yeni umutlara, yeni yeni düşlere dalacağımız güzel bir yıla daha girdik. 
Çoşkuyla, sevinçle, büyük bir mutlulukla yeni yılın gelişini seyrettik ve 2012'ye merhaba dedik.
Bir yılı, koskoca bir yılı daha geride bırakmış olduk böylece. Merhaba derken 2012'ye elveda sözcüğüyle uğurlamış olduk 2011'i. Deli dolu koskoca 365 gün 6 saat geçti ömrümüzden, ömrümüzden bir yıl daha geçip gitti. Diğer seneler gibi akıp gitti hayatımızdan koskoca bir yıl. 

      Acılar, hüzünler, sevinçler, mutluluklar, yaşadık diğer senelerde de olduğu gibi. Çok çok kötü zamanlarla karşı karşıya kaldık. Kimimiz işinden oldu, kimimiz evinden, kimimiz maddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldı kimimiz en sevdiğimiz insanı, kimimizse annesini babasını kaybetti. 

      Çok acılar yaşandı geçtiğimiz yıl. Geçtiğimiz yıl diye bahsediyorum artık henüz bir gün geçsede takvimlerde geçmişten bir yıl olarak geride kaldı artık 2011. 
     
      Büyük üzüntüleri paylaştık. Göz yaşları arasında 600'e yakın vatandaşımızı kaybettik. Acıların en büyüğünü yaşadık bu felaketle, tek yürek olduk depremzede vatandaşımız için, onlara yardımlarda bulunduk kışın soğuğundan korunabilmeleri, sıcak bir yuvaya sahip olabilmeleri için elimizden geleni yaptık. Yardımlar topladık hepimiz onlar için küçükten büyüğe bir şeyler yapmaya çalıştık. Her ne kadar onların acılarını hafifletemesek bile yaralarına merhem olmak istedik. 


Kötü günlerin yanında güzel sevindirici anlar da oldu hayatımızda. Kimimizin hayatına minik mutluluklar, minik bireyler

katıldı, kimimizinse yeni bir birlikteliğe yelken açışını seyrettik hep birlikte.


Yaşadıklarımızın en güzeli de en kötüsü de hayatımızın bir köşesinde saklı kalacak ve bizlerle beraber toprağa karışacak, bütünleşerek sonsuzluğa ulaşacak.
Sevdiklerimizle geçireceğimiz muhteşem bir yıla merhaba diyerek sevgi ve mutluluğun bir nefes kadar yakınımızda, kötülük ve felaketlerinse kilometrelerce uzakta olması dileği ile. 

YENİ YILIMIZ TÜM İNSANLIĞA, TÜM TÜRKYE'YE TÜRK HALKINA KISACASI HERKES İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN. 
MUTLU YILLAR...



Yorumlar