DJ'LER! Burn Studios Remix Programı ile Bu Yaz İbiza'da Bir Rüyayı Yaşayın!

Dünyanın çeşitli yerlerinden 3 tutkulu DJ, hayatta sadece bir kez ele geçebilecek bir şans ile bu yaz İbiza’da olacak!

Beatport ve Mixmag işbirliği ile Burn Studios Residency programı açıklandı. Global bir yarışma formatında olacak olan bu program ile kazanan DJ’ler önümüzdeki yaz sezonunda İbiza’nın en bilinen klüplerinden birinde müzik endüstrisinin önde gelen isimlerinin koçluğunda yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecekler.

Türk yarışmacılar, İbiza’nın en bilinen klüplerinde çalan DJ’lerin yanına isimlerini yazdırabilmek ve bir yaz sezonu boyunca binlerce insana ulaşabilmek için çeşitli aşamaları olan ve Türkiye’deki ismi Burn Studios RMX olan bir yarışma sürecinden geçecekler. Bu süreçte kazanabilmenin en önemli önkoşulu ise tutku, azim ve teknik kabiliyetlerini bir arada sunmak olacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin ilk yapması gereken www.burn.com.tr’ye girmek. Buradan yönlendirilecekleri www.burn-studios.com adlı internet sitesinden kendi profillerini oluşturup, Beatport’un Top 100 listesinden seçtikleri en az bir parça ile hazırladıkları en iyi 15-20 dakikalık miksi yüklemek. Bu süreç tamamlandığında, aralarında Bora Uzer ve Doğuş Çabakçor gibi isimlerin de olduğu uzmanlar, ilk on adayı belirleyecek. Belirlenen yarışmacılar, yeteneklerini ve tutkularını “Mix Off” adlı bir organizasyonda seyircilerle buluşarak canlı performanslarla sergileyecekler.

Mix Off’daki canlı performansın ardından kazanan yarışmacı, programa dahil diğer ülkelerden gelecek olanlar ile İbiza’daki Uluslararası Müzik Zirvesi’nde (International Music Summit) buluşacak. 23-26 Mayıs tarihlerde yapılacak zirvede, DJ’ler daha fazla öğrenecek; yepyeni insanlarla tanışarak kendilerine hayran kitleleri oluşturabilecek ve onların desteğiyle içlerindeki müzik ateşini daha da büyütebilecekler. Zirvenin sonunda ise, VIP olarak Dalt Villa Festivali’ne ve IMS’in özel partilerine davetli olacaklar.

Temmuz ayında genç DJ’ler yarışmanın final aşamasına geçerek Burn Studios’un mentorları Luciano, Sasha, Jamie Jones ve 2manydjs ve müzik endüstrisinin liderleri ile 6 günlük yoğun bir program ile Residency Bootcamp’de eğitimlere katılacaklar. Residency Programı’nın kazananları, bu aşamanın sonunda İbiza’nin en bilinen klüplerinin sahipleri ve organizatörlerinden oluşan bir kurul tarafından seçilecek. Farklı ülkelerden seçilecek 3 DJ, yaz sezonu boyunca paha biçilemez bir deneyim yaşayacak.

Detaylı bilgi için www.burn.com.tr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Yorumlar